Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Moda a coborât la cratiță

Odată vreme era foarte simplu să ne dotăm bucătăria! Mobilierul era standard, electrocasnicele erau identice, faianţa albă, iar gresia varia de la bej la gri. Iar cel mai mult conta ca bucătăria să lucească de curăţenie.

Vezi și

 A fost o vreme când bărbaţii nu erau preocupaţi de felul cum arată. Dar acele timpuri au apus de mult. Acum bărbaţii mai tineri sunt atenţi la hainele cu care "ies în lume" dar şi la ce se poartă în bucătărie. De exemplu, frigiderul maro, cu un aer vintage.

La fel stau lucrurile şi în cazul maşinii portocalii de spălat. Domnii cunosc un adevăr universal. Când vine vorba de bucătărie, sexul frumos are ultimul cuvânt.

Iar doamna Cojanu s-a plictisit de albul frigiderului de acasă. I-a atras atenţia un model roşu intens. Iar lângă frigider, o hotă pictată artistic nu poate fi decât binevenită.

Şi doamna Gogeoiu caută un înlocuitor pentru vechiul "locatar" din bucătărie dar se teme de o schimbare prea radicală.

Şi în plus, frigiderul este argintiu, culoare care deja a devenit clasică pentru clienţii mai sofisticaţi. Sigur, bucătaria artistică are un preţ de poveste. Peste 20 de mii de lei. Dacă mergeţi pe alb atunci când vă utilaţi bucătăria, bugetul se reduce până la 4.060 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Moda a coborât la cratiță