Antena Meniu Search
x

Special! Model din România, frumos şi inteligent

Ar fi trebuit să ajungă criminalist, dar soarta a dorit să aibă o altă carieră: de fotomodel! Aşa că a abandonat cursurile şi s-a orientat spre industria modei

Vezi și

Ar fi trebuit să ajungă criminalist, dar soarta a dorit să aibă o altă carieră: de fotomodel! Aşa că a abandonat cursurile şi s-a orientat spre industria modei. 

Şi bine a făcut, pentru că - la ora actuală - Andre Bîrleanu este unul dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie. A prezentat pentru toţi marii creatori de modă, iar din această toamnă va deveni imaginea unei campanii organizate de doi celebri designeri italieni. Însă Andre nu s-a lăsat îmbătat de aburii succesului şi are planuri de viitor măreţe. Previzibil, aş putea spune, în condiţiile în care este de o inteligenţă sclipitoare.

Andre s-a născut într-o familie de intelectuali cu o mare putere financiară şi, aparent, destinul îi era cât se poate de clar. Făcea şcoala de criminalistică de la New York, iar în faţă i se prefigura un viitor în domeniu. Când viaţa i s-a schimbat brusc.

Din afară, industria modei pare frumoasă şi uşoară, însă munca face diferenţa între cei care reuşesc şi cei care rămân pentru totdeauna în categoria "tinere speranţe".

Singurii care nu i-au prea înţeles alegerea de a deveni fotomodel au fost părinţii. Şi cum să o facă, atât timp cât mama lui lucra în acea vreme la Organizaţia Naţiunilor Unite, iar tatăl este un avocat respectat în branşă. Tocmai de aceea, decizia fiului lor de a renunţa momentan la şcoală şi de a se dedica modei nu a fost bine-primită.

Şi, ca orice vedetă într-un anumit domeniu, şi Andre are admiratorii săi. Iar când îl întâlnesc, nu se pot abţine să nu-l roage să facă o poză împreună sau să le dea un autograf. Şi chiar dacă uneori e copleşit, nu refuză pe nimeni.

Proiectele sale sunt ample şi încep de la şedinţe foto pentru reviste celebre şi ajung la campanii întregi, pentru case de modă faimoase.

Visul lui Andre, considerat a fi unul dintre cele mai inteligente modele masculine din lume, este să-i ajute pe alţii. De aceea şi-a creat şi propria companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Model din România, frumos şi inteligent