Antena Meniu Search
x

Nu schimbăm părul, doar tratamentul!

Aşa cum tenul are nevoie de hidratare, pentru a arăta proaspăt şi frumos, tot aşa şi părul necesită un surplus de apă, pentru a redeveni suplu şi lucios. Mai ales când vorbim despre o podoabă capilară supusă unor vopsiri şi coafări repetate

Vezi și

Aşa cum tenul are nevoie de hidratare, pentru a arăta proaspăt şi frumos, tot aşa şi părul necesită un surplus de apă, pentru a redeveni suplu şi lucios. Mai ales când vorbim despre o podoabă capilară supusă unor vopsiri şi coafări repetate

Iar cea mai nouă inovaţie în materie de hidratare a părului este masca de oxigen. Aceasta nu doar că reface structura părului, dar îi şi stopează căderea. Se poate face în saloane, dar şi acasă. Aşadar, dacă nu aveţi timp sau bani să vă adresaţi specialiştilor, amestecaţi uleiuri naturale, miere şi gălbenuş de ou, iar problema e ca şi rezolvată.

Lung, scurt, vopsit în toate culorile şi coafat în toate felurile, părul nostru ne suportă toate mofturile. Doar că vine acel moment când şi el are nevoie de o pauză.

După o vară lungă în care ne-am expus la soare, apă, tot felul de creme, feon, vopsea. Acum este perioada în care putem să ne protejăm părul.

Dacă tot nu-l mai expunem la soare, de ce să nu-l histratăm? Aşa a gândit şi Claudia, o actriţă al cărei păr suferă transformări drastice, în funcţie de rolul interpretat. În consecinţă, şi-a lăsat părul pe mâna specialiştilor pentru un tratament pe bază de oxigen.

Este un tratament care acţionează în al doilea strat al firului de păr, în cortex. Este un tratament pe bază de minerale şi oxigen care oferă părului strălucire, hidratare foarte puternică şi în acelaşi timp lucrează şi la rădăcină şi opreşte căderea firului de păr.

Tratamentul cu oxigen se aplică pe părul umed, este lăsat să acţioneze la cald preţ de câteva minute şi este fixat cu placa. Apoi părul este apoi este spălat şi aranjat cu peria. Rezultatul este rapid şi vizibil.

Bonusul de la finalul tratamentului este că părul pare mai lung cu doi centimetri.

Ştim însă că există şi doamne care nu au timp să ajungă la un salon de înfrumuseţare. Aşa că există şi o mască hidratantă pe care o puteţi face în bucutăria proprie. Este de ajuns să amestecaţi oţet, ulei de măsline şi gălbenuş de ou, să aplicaţi totul pe păr, să acoperiţi cu un prosop. Lăsaţi totul să acţioneze o oră şi apoi spălaţi bine părul. Doamnele sensibile la oţet îl pot înlocui cu ulei de ricin, propolis, ulei de cocos sau miere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Nu schimbăm părul, doar tratamentul!