Antena Meniu Search
x

Special! Nu sta prea mult în zona ta de confort

Auzim în ultima vreme vorbindu-se din ce în ce mai mult de zona de confort, de acel spaţiu în care ne e cald şi bine şi în care nu se întâmplă nimic care să ne pună în pericol. Dar, a nu fi în pericol nu e întotdeauna sănătos.

Vezi și

 Auzim în ultima vreme vorbindu-se din ce în ce mai mult de zona de confort, de acel spaţiu în care ne e cald şi bine şi în care nu se întâmplă nimic care să ne pună în pericol. Dar, a nu fi în pericol nu e întotdeauna sănătos.

A deţine controlul asupra fiecărui lucru din viaţa noastră poate anunţa decăderea noastră ca persoane.

În realitate, îţi provoci rău singur pentru că a fi în acea cutiuţă, izolat, nu ai contact cu lumea exterioară, practic eşti izolat şi vei rămâne un om izolat în spaţiul tău de confort

Zona de confort pleacă ca o aspiraţie şi sfârşeşte, până la urmă, ca o frână.

Depăşirea temerilor şi asumarea riscurilor ne pot scoate din zona de confort, dar ne pot aduce performanţele mult-visate.

Zonele de confort ne trebuie, dar trebuie să fie de moment şi să plecăm din ele în căutarea unui confort mai înalt

Ce putem face practic pentru a ieşi din zona de confort?

Să facem excursii, să cunoaştem oameni noi, poate chiar să avem relaţii noi, nu intrăm în moralitatea acestor relaţii, să ne plimbăm, să ieşim, să schimbăm ceva

Aşadar, este vorba despre curajul de a schimba ceva şi despre a da piept cu ceea ce se află dincolo de zona de confort.

Întotdeauna ceea ce e afară e periculos, dezastruos, întotdeauna străinul, necunoscutul e periculos

Zona de confort este o zonă a fricilor, a temerilor. Unele dintre ele, cum ar fi teama de penibil, sunt bune şi indicate în anumite momente.

Un om fericit nu acţionează, un om fericit stă, pe de altă parte, nu e ideal de a confunda fericirea, starea de beatitudine, cu ideea de călduţ în care ne complacem, e bine, e confortabil pentru că mi-e frică de fapt.

Însă există oameni care consideră că dau mai mult randament atunci când se menţin în interiorul zonei de confort.

Se potriveşte majorităţii românilor, dacă ai un salariu, un confort financiar nu tinzi să evoluezi, se regăseşte în jurul tău, peste tot

Oamenii tind să stea în zona lor de confort şi să-şi rezolve problemele aşa decât să ieşi din acest cerc.e mult mai uşor să faci faţă problemelor din zona ta de confort

Deci zona de confort este o zonă a barierelor în care stagnăm din punct de vedere personal, profesional. Pentru a ne bucura de succese şi performanţe, e necesar să nu refuzăm provocările şi să ne asumăm riscuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Nu sta prea mult în zona ta de confort