Antena Meniu Search
x

Special! Ştiaţi că există defecte "sănătoase"? Iată care sunt acestea

Oricât de calm ar fi un om, la un moment dat tot izbucneşte într-o criză de nervi! Cei mai năvalnici fac acest lucru aproape zi de zi, spre disperarea celor din jur

Vezi și

Oricât de calm ar fi un om, la un moment dat tot izbucneşte într-o criză de nervi! Cei mai năvalnici fac acest lucru aproape zi de zi, spre disperarea celor din jur

Orice monedă are două feţe. Aşa se face că - inclusiv unele mici probleme de comportament - pot avea părţi bune. De exemplu, crizele de nervi. Cu toţii izbucnim la un moment dat, când se acumulează mult stres şi probleme. Cum altfel ne-am elibera de acele tensiuni dacă nu ne exteriorizăm emoţiile?

Nu este indicat nici să ne descărcăm pe cei din jurul nostru. Chiar dacă ne simţim bine pe moment, ulterior s-ar putea să regretăm. Specialiştii ne recomandă alte metode de gestionare a nervilor.

Un cântat sub duş sau dat muzica la maxim în maşină sunt soluţii la îndemâna oricui.

Deşi este de blamat, şi bârfa are efecte benefice asupra noastră, pentru că are o contribuţie semnificativă la reducerea stresului.

Iar pentru că trăim în secolul vitezei şi obişnuim să ne suprasolicităm, nu trebuie să ne simţim prost dacă ne permitem să mai lenevim din când în când. Sistemul nostru imunitar ne va mulţumi.

În consecinţă, exepresia "nu-i frumos, da-i sănătos" se poate aplica şi atunci când vorbim de metode de eliberare a emoţiilor negative. Important este să nu producem victime colaterale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Special! Ştiaţi că există defecte "sănătoase"? Iată care sunt acestea