Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Nunta bună, la târg se cunoaşte

O mireasă fericită este cea mai simplă metodă pentru a avea o căsnicie fericită! Iar cel mai bun mod, ca bărbat, de a te asigura că păşeşti cu dreptul în viitoare familie este ca aleasa inimii să aibă tot ce vrea în ziua nunţii.

Vezi și

 De obicei, Mihai Morar aduce veştile proaste. Dar doar la televizor. La Baia Mare, a fost un Cupidon sub acoperire.

Nu de altceva, dar în anul în care divorţurile, previzibile sau nu, ţin capul de afiş al realităţii din pitoreasca Românie, să vezi sute de tineri care pavează drumul familiei cu primele cărămizi poate într-adevăr o scenă spectaculoasă.

Dar să ne aducem aminte că românii obişnuiţi nu trăiesc şi nu se hrănesc cu lumina reflectoarelor. În vene nu le curge scandalul şi în ceafă nu le suflă un papparazzo. În România noastră, a oamenilor normali, oamenii se hrănesc cu iubire. În vene le curge pasiune.

Şi în suflet, speranţa. Plus că se iubesc în cel mai real mod.

Dragostea sinceră nu înseamnă neapărat austeritate. Ştim că în ziua nunţii, mireasa este cea mai frumoasă femeie din lume.

Preţ de o noapte, Universul începe şi se termină cu ea. Aşa că trebuie să arate impecabil. Şi ce mod mai bun de a te pregăti pentru ziua cea mare, decât să vezi ultimele tendinţe în ceea ce priveşte rochiile de mireasă.

Anul bun se cunoaşte din primele zile. Şi tendinţele la fel. De aceea putem spune cu siguranţă că anul acesta se vor purta rochiile simple.

Să nu vă gândiţi că simplu înseamnă neapărat lipsit de graţie şi eleganţă. Dimpotrivă. Cu borderii sau dantelă, cu pietre Swarovsky sau doar mătase, rochiile se înscriu în aceeaşi linie. Supleţe şi delicateţe.

Pentru bărbaţi rămâne la putere clasicul costum negru, cu papion. Dar organizatorii s-au gândit şi la restul nuntaşilor, chiar dacă era doar un târg de mirese.

De la acelaşi târg nu au lispit accesoriile, atât pentru mire şi mireasă, dar şi pentru naşi, socri calavaleri şi domnişoare de onoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Nunta bună, la târg se cunoaşte