Antena Meniu Search
x

O casă pentru un an perfect

Nu doar masa de Revelion trebuie pregătită pentru petrecerea dintre ani! Şi casa trebuie să ne arate corespunzător, pentru ca 2015 să fie un an cu adevărat perfect

Vezi și

Nu doar masa de Revelion trebuie pregătită pentru petrecerea dintre ani! Şi casa trebuie să ne arate corespunzător, pentru ca 2015 să fie un an cu adevărat perfect

Iar pentru a obţine acest rezultat, avem nevoie doar de un specialist în Feng-Shui, care să ne spună cum putem scăpa de energiile negative ce ne-au deranjat viaţa în trecut şi cum să le atragem pe cele pozitive. Remediile nu sunt costisitoare. Aveţi nevoie doar de obiecte roşii din ceramică, monede chinezeşti şi bambus.

Cine vrea să aibă parte de dragoste, prosperitate, noroc şi sănătate în 2015 trebuie să îşi aranjeze locuinţa în stil Feng-Shui şi totul începe de la planul casei. Trebuie să luăm planul casei, dar nu unul desenat de mână, ci acela cadastral, trasăm diagonalele şi identificăm punctele cardinale împreună cu direcţiile. Sunt patru puncte cardinale şi patru direcţii cardinale. Cei care vor să le meargă toate planurile şnur din punct de vedere profesional vor aplica remediile feng shui în Vestul casei.

În Vestul casei punem un recipient, un pahar, un bol transparent sau un pahar din sticlă cu apă şi sare. Ne ajută să scăpăm de scăpăm de blocaje şi să nu avem parte în acel an de blocaje la nivel profesional sau personal. În 2015 există remedii şi pentru cei care au probleme legale şi procese în desfăşurare. Este bine să aşeze în Nord Estul locuinţei trei fire de bambus într-un vas înalt din sticlă transparentă, evident cu apă.

Cine vrea să fie sănătos tot anul 2015 trebuie să facă rapid rost de monede de metal. Energia bolii în 2015 va fii în Sud Estul casei. Acolo trebuie să punem şase monede din metal de preferat chinezeşti. Putem să punem şi româneşti pentru că este important metalul ca aliaj. Pentru doamnele sau domnii care nu se pot decide asupra unui singur partener, există o rezolvare tot în practicile Feng-Shui.

2015 aduce în centrul caselor noastre energia furiei de care am face bine să scăpăm rapid. Dacă în centrul casei avem o cameră unde locuim, poate fi living, poate fi dormitor atunci noi vom fi mult mai predispuşi la furie, ne vom enerva mai uşor. Putem să punem un obiect din ceramică roşie, putem să mai punem portocaliu, galben, bej, maro, roz, lila. Elementul tradiţional este cel roşu din ceramică.

Nu uitaţi că înainte să aplicaţi remedile Feng-Shui trebuie să faceţi un calcul precis al locuinţei pentru a stabili exact unde se află energiile pe care vreţi să le atrageţi şi cele de care vreţi să scăpaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O casă pentru un an perfect