Antena Meniu Search
x

Special! Persoanele care nu sunt punctuale au o personalitate diferită faţă de ceilalţi

Dacă până acum obişnuiaţi să vă enervaţi foarte mult pe persoanele care întârzie în mod constant, aflaţi că nu e vina lor. Cel puţin asta susţin cercetătorii americani.

Vezi și

 Dacă până acum obişnuiaţi să vă enervaţi foarte mult pe persoanele care întârzie în mod constant, aflaţi că nu e vina lor. Cel puţin asta susţin cercetătorii americani. Ei au ajuns la concluzia că cei care nu sunt punctuali au o personalitate diferită faţă de ceilalţi.

Însă nu e vorba doar de egoism sau indiferenţă. Dar întârziatul permanent mai are o explicaţie. Una din cauzele pentru care oamenii au tendinţa să întârzie este că sunt în centru atenţiei atunci când ajung undeva şi toată lumea îşi îndreaptă atenţia către ei, aceasta poate fi o nevoie mascată de atenţie.

De asemenea, persoanele care întârzie sunt unele foarte relaxate din fire. Interesant este că, dacă pentru majoritatea oamenilor, un minut are 60 de secunde, pentru cei care întârzie are. 77 de secunde. De aici, şi aprecierea greşită a timpului. Românii, însă, par a nu suferi de boala întârziatului permanent.

Există şi un truc pe care îl pot pune în aplicare cei care ştiu că întârzie tot timpul. Cel mai important ar fi să-şi prioritizeze sarcinile, în funcţie de importanţa lor şi să se uite la ceas mai des, pentru că persoanele care obişnuiesc să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, pierd noţiunea timpului.

Aşadar, uitaţi-vă la ceas şi programaţi-vă activităţile pe etape, astfel încât să nu vă aglomeraţi, pentru că acest lucru vă va determina să pierdeţi noţiunea timpului. Deci să întârziaţi. IAR!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Persoanele care nu sunt punctuale au o personalitate diferită faţă de ceilalţi