Antena Meniu Search
x

Special! Pielea fără vergeturi nu este o poveste

Celulita nu este singura problemă pe care o au oamenii! Coaja de portocală are concurenţă serioasă atunci când vine vorba de vergeturi

Vezi și

Celulita nu este singura problemă pe care o au oamenii! Coaja de portocală are concurenţă serioasă atunci când vine vorba de vergeturi

Vergeturile reprezintă una dintre problemele cărora - până recent - nu i se găsea nicio rezolvare. Şi, în ciuda tuturor convingerilor pe care le aveaţi până acum, tinerii sunt cei mai dispuşi să facă aceste vergeturi. Asta pentru că pielea lor, deşi este elastică, nu suportă întinderea şi relaxarea la fel de bine cum o face pielea unui adult. Partea bună este că acum există posibilitatea ca dunguliţele inestetice să dispară definitiv.

Tratamentele variază de la laser la ace. Însă ultima invenţie în lupta cu vergeturile o reprezintă un dispozitiv foarte deştept. Procedura sună complicat, dar este simplă.

Oricum, dacă vă doriţi o piele fără vergeturi, ar fi bine să vă adresaţi din timp specialiştilor. Astfel ca, până la vară, să nu mai aveţi niciun fel de probleme estetice. Şi nu, nu e o procedură care să vă umple ochii de lacrimi.

Specialiştii spun că rezultatele nu se lasă mult aşteptate şi încă de la prima şedinţă se poate observa cum vergeturile încep să devină amintire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Special! Pielea fără vergeturi nu este o poveste