Antena Meniu Search
x

Special! Poveștile de pe piele nu se vindecă

Tatuajele sunt o prezenţă constantă în societatea noastră! Dar asta nu le face mai puţin controversate. Pentru fiecare entuziast al desenului pe piele există cel puţin un om care nu vede decât o greşeală permanentă

Vezi și

Tatuajele sunt o prezenţă constantă în societatea noastră! Dar asta nu le face mai puţin controversate. Pentru fiecare entuziast al desenului pe piele există cel puţin un om care nu vede decât o greşeală. permanentă

Bineînţeles că părerea celor din jur nu va conta pentru cel care a luat deja decizia de a-şi face un tatuaj.

Pentru unii e un stil de viaţă, pentru alţii o formă de vindecare. Fiecare tatuaj spune o poveste despre cel care-l poartă. Dar un desene reuşit depinde enorm de artistul care-l realizează. Însă, când cel care mânuieşte aparatul de tatuat este deja un artist cu acte în regulă, rezultatul nu are cum să nu fie spectaculos. 

Cei care sunt împotriva desenelor pe piele vor spune că nu e decât un moft fără valoare artistică. Iar posesorii vor ajunge să le regrete. Pentru cei care aleg să-şi coloreze permanent pielea, e mai mult decât o operă de artă. E o parte din sufletul lor expus lumii întregi.

Un tatuaj poate fi însă şi un mod prin care unii aleg să cimenteze o prietenie.Un sentiment care prinde o formă fizică.

Adrian Ciocan a început să creeze mici capodopere pe pielea oamenilor. Chiar dacă îşi câştigă existenţa din tatuaje, asta nu înseamnă că este un străin de lumea artei. De fapt, Adrian este unul dintre cei mai apreciaţi tineri artişti din Maramureş. Prima lui expoziţie de pictură a fost organizată la finele anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Special! Poveștile de pe piele nu se vindecă