Antena Meniu Search
x

Revelion cu aromă orientală

Orice doamnă care nu are timp să gătească sau, pur şi simplu, îşi doreşte o masă de Revelion originală, îşi poate comanda orice doreşte cu un simplu telefon

Vezi și

Orice doamnă care nu are timp să gătească sau - pur şi simplu - îşi doreşte o masă de Revelion originală, îşi poate comanda orice doreşte cu un simplu telefon

Însă mâncarea orientală nu este preferată doar pentru noaptea dintre ani. Şi cum gusturile nu se discută dacă altora le place mancare libaneză alţii preferă să rămână tradiţionali.

Dacă noi suntem obişnuiţi să mâncăm în noaptea de Revelion preparate tradiţionale din porc sau salate de beouf, restaurantele cu specific libanez ne recomandă sa înlocuim carnea de proc cu cea de vită sau oaie. Bucătăria libaneză nu este bazată doar pe carne, ci pe legume proaspete - în niciun caz congelate - şi pe condimente speciale. În doar 7 minute de mâncarea este gata de livrare.

Aşadar, doamnelor, nu trebuie să vă petreceţi ore întregi în bucătărie, atât timp cât există cineva care vă poate umple masa cu tot felul de preparate exotice. Un singur lucru trebuie să reţineţi: contactaţi firmele de catering din timp. Şi mai există o condiţie: să rezistaţi să mâncaţi tot până vă vin musafirii la masă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Revelion cu aromă orientală