Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ridurile ne reflectă stilul de viaţă

Visul oricărei femei este să-şi păstreze aspectul tânăr până la adânci bătrâneţi! Tocmai de aceea sunt fericitele posesoare ale unei adevărate colecţii de creme antirid.

Vezi și

 Visul oricărei femei este să-şi păstreze aspectul tânăr până la adânci bătrâneţi! Tocmai de aceea sunt fericitele posesoare ale unei adevărate colecţii de creme antirid. Totuşi, produsele cosmetice nu dau rezultate întotdeauna.

Ridurile nu mai au niciun secret, cel puţin asta cred vânzătoarele din magazinele de profil. Sfaturile sunt gratuite, însă nu garantate. Deşi primim toate asigurările că produsele sunt cele mai bune de pe piaţă.

Ridurile, de fapt, sunt ilustrarea stilului nostru de viaţă. Pe lângă partea genetică pe care, vrem nu vrem o moştenim, contează şi cât de mult ne odihnim, la cât stres suntem supuşi dar şi ce dietă avem.

Aşa că, este necesară mâna unui specialist. Tratamentul pentru reducerea ridurilor nu înseamnă doar aplicarea unei creme de faţă. Există un întreg program - care durează aproape două ore - unde se fac tratamente cu produse organice, din plante culese de la poalele munţilor Alpi. Procedeul anti-îmbătrânire începe cu un tratament pentru picioare, mâini şi abia apoi cu faţa.

La fel de important este şi masajul facial, care stimulează producţia de colagen, acţionează asupra elasticităţii pielii, dar şi asupra ridurilor. Există şi un mic secret legat de alegerea cremelor de faţă sau de mâini: să aibă cât mai puţine ingrediente. Acest lucru diminuează riscul de a face eczeme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ridurile ne reflectă stilul de viaţă