Antena Meniu Search
x

Special! Rochia care vă salvează are două feţe

De câte ori nu vi s-a întâmplat să rataţi un eveniment important pentru că nu aţi avut timp să vă schimbaţi ţinuta? Ei bine, am scăpat de această problemă pentru că s-a inventat rochia cu două feţe

Vezi și

De câte ori nu vi s-a întâmplat să rataţi un eveniment important pentru că nu aţi avut timp să vă schimbaţi ţinuta? Ei bine, am scăpat de această problemă pentru că s-a inventat rochia cu două fețe

Iată cum un coşmar se poate transforma într-un vis frumos. În doi timpi şi trei miscări dintr-o rochie de zi o să aveţi pe dumeavoastră o rochie de seară. Singura condiţie ar fi să nu vă uitaţi tocurile acasă.

Nu vă imaginaţi că o să puneţi o armură pe dumneavoastră, este la fel de uşor de purtat ca orice altă rochie. Plus că oferă o mulţime de alte avantaje.

În plus, te scoate din situaţii critice. S-ar putea să-ţi doreşti la un moment dat să fii mai îndrăzneaţă sau să schimbi culoarea. Nimic mai simplu, o întorci pe dos. Mai mult decât atât, o poţi purta în zile consecutive şi nimeni nu-şi va da seama. Iar preţurile variază în funcţie de rochie.

Iar româncelor nu le displace această idee.

Stiu, mai aveti o întrebare! Care sunt diferenţele dintre cele două feţe? Dacă ne referim la o rochie pe care vreţi s-o purtaţi şi ziua, la birou, dar şi seara la un cocktail, pe o parte poate fi dintr-un material mat, de zi, iar pe cealaltă parte poate fi din mătase naturală şi poate fi chiar pictată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Rochia care vă salvează are două feţe