Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Stil românesc cu spirit nemțesc

Foarte mulţi oameni îşi descoperă un talent în copilărie, dar în lipsa îndrumării necesare îl pierd odată cu trecerea anilor!

de Redactia Observator

la 30.03.2015 , 20:38

Foarte mulţi oameni îşi descoperă un talent în copilărie, dar - în lipsa îndrumării necesare - îl pierd odată cu trecerea anilor!

Există, însă, şi persoane fericite care - susţinute de părinţi - îşi transformă aptitudinile în carieră.

Vezi și

O astfel de persoană este Stephan Pelger, un designer român care a realizat, de la o vârstă foarte fragedă, care îi este drumul în viaţă. Sursă de inspiraţie i-a fost propria mătuşă, o doamnă cochetă, îmbrăcată cu cele mai elegante creaţii vestimentare. Părinţii au înţeles că acesta este drumul pe care fiul lor trebuie să-l urmeze, aşa că i-au fost alături pas cu pas.

Săptămâna Modei de la Berlin este al patrulea mare eveniment de acest gen din lume. Iar unul dintre designerii români care îşi prezintă creaţiile pe podiumuri este Stephan Pelger.

Născut la Braşov, într-o familie de origine germană, Stephan Pelger şi-a descoperit vocaţia de la frageda vârstă de 10 ani.

Şi pentru că micul Stephan promitea să devină un designer talentat, părinţii l-au trimis la studii în străinătate. Aşa a ajuns să înveţe la Institutul de Modă din Viena şi să facă ucenicie în Franţa, Italia şi Germania. Însă confirmarea a venit după ce a început să fie solicitate de celebrităţi precum soţia fostului tenismen Boris Becker sau actriţa Barbara Mayer, căreia i-a creat recent încă o ţinută, pentru petrecerea de Oscar organizată, anul acesta, de Elton John.

Însă perla CV-ului său de designer o reprezintă Principesa Margareta a României. Stephan Pelger este solicitat şi de vedetele autohtone, în clipa în care acestea participă la tot felul de evenimente glossy.

În ciuda succesului de care a avut parte şi care i-ar face pe mulţi români să se relaxeze o perioadă, Stephan Pelger munceşte la fel de mult ca la începutul carierei sale. Spiritul german îi dictează asta, iar inspiratia ii vine de oriunde.

Dar, indiferent de sursa de inspiraţie la care apelează, Stephan Pelger demonstrează cu brio un lucru: cunoaşte femeile. Şi ştie precis ce i se potriveşte fiecărei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Special! Stil românesc cu spirit nemțesc