Antena Meniu Search
x

Special! Te antrenezi ca pușcașii marini

Aţi văzut o grămadă de filme de acţiune, în care puşcaşii marini se antrenau din răsputeri, după care plecau în misiune şi o duceau la bun sfârşit

Vezi și

Aţi văzut o grămadă de filme de acţiune, în care puşcaşii marini se antrenau din răsputeri, după care plecau în misiune şi o duceau la bun sfârşit

Army training-ul este una dintre cele mai solicitante forme de fitness pentru că reprezintă o combinaţie între antrenamentele militare, cele din sala de forţă şi aerobic.

Foarte multe dintre ele sunt copiate de Navy Seals. Adică sunt antrenamente de foarte înaltă intensitate în care se implică priometrie, lucruri pe care nu le întâlneşti în sălile de sport normale. Sunt antrenamente extraordinar de intense.

Navy Seals - sau puşcaşii marini, aşa cum îi cunoaştem noi - sunt cele mai importante şi eficiente forţe de intervenţie din armata Statelor Unite. Iar antrenamentele dure, îi transformă pe soldaţi în adevărate maşini de război. Aşadar e foarte clar că exerciţiile nu sunt simple deloc.

Efortul este mare dar şi rezultatele sunt pe măsură. Army training-ul arde rapid grăsimile, tonifiază musculatura şi tonifiază corpul, iar beneficiile nu se opresc aici. Într-o oră de army training se pierd aproape 1.000 de calorii.

Este drept că dacă vreţi să încercaţi o astfel de formă de antrenament trebuie să aveţi o mare determinare pentru a putea duce la capăt ora din sala de fitness. Dar, cu puţină ambiţie, puteţi să vă acomodaţi antrenamentelor demne de puşcaşii marini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Special! Te antrenezi ca pușcașii marini