Antena Meniu Search
x

Special! Tehnicile de manipulare ale bărbaţilor

Spre deosebire de femei, care au o grămadă de metode de a-i convinge pe cei din jur să facă precum doresc ele, manipularea bărbaţilor se face în 5 feluri.

Vezi și

Spre deosebire de femei, care au o grămadă de metode de a-i convinge pe cei din jur să facă precum doresc ele, manipularea bărbaţilor se face în 5 feluri. Mai ales că folosesc aceste tehnici numai atunci când trebuie să negocieze cu alt bărbat. Să le luăm pe rând.

Numărul 1: Dă noroc înainte de a cere ceva! 42 la sută dintre cei cărora le strângi mâinile, îţi vor îndeplini cererile.

Numărul 2: Gestica în oglindă! Daca imiţi gesturile interlocutorului îi dai acestuia senzaţia ca îl înţelegi pe plan emoţional.

Număru 3: Întreabă de două ori! Funcţioneaza în cazul în care ai fost refuzat prima data. Cel care te-a refuzat va avea un oarecare sentiment de vinovăţie şi va spune „da".

Numărul 4: într-o negociere, modul în care formulezi îţi poate aduce succesul. Aşa că oferiţi-i interlocutorului ocazia să spună „nu": „Sunteţi liber să refuzaţi!" Interlocutorul va percepe acest lucru exact pe dos şi va fi de acord.

Numărul 5 nu prea are legătură cu România, pentru că sugerează ca bărbaţii să folosească limbajul uzitat la canalele de teleshopping. Asta merge doar în cazul vânzărilor de produse. Dar acum să vedem ce tehnici de manipulare au românii în relaţie cu un potenţial angajator.

Aşadar domnii de la noi au nevoie de mult antrenament. Deşi sunt conştienţi de faptul că zâmbetul nu ajută în negocieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Special! Tehnicile de manipulare ale bărbaţilor