Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Tipuri de vecini

O vorbă din popor spune că "Rudele nu pot fi alese!" E logic: te naşti într-o familie, în care nu toată lumea e simpatică, dar asta e.

Vezi și

O vorbă din popor spune că "Rudele nu pot fi alese!" E logic: te naşti într-o familie, în care nu toată lumea e simpatică, dar asta e. Sunt legături de sânge şi nu se pot rupe. Există însă şi o categorie de oameni pe care îi ai în jur, fie că vrei, fie că nu vrei: vecinii. 

Este cel care are permanent nevoie de ceva şi care abuzează continuu de bunăvoinţa vecinilor săi. Dar vecinul Stoica mai are o cerere, spre disperarea vecinului Tănase. Specimen întâlnit des în peisajul urban, manelistul reuşeşte să distrugă orice clipă de linişte şi aplecare culturală a vecinilor săi.

Este vecinul care are întotdeauna de spus o poveste sau două, sau trei care să se potrivească la un pahar. Vecinul Stoica nu ştie acest lucru, aşa că îl invită pe în casă pe vecinul Tănase. Vecinul Stoica dă dovadă de răbdare cu vecinul Tănase, care nu se lasă dus cu una, cu două acasă.

Probabil unul dintre cei mai enervanţi vecini este reparatorul care are o pasiune pentru a folosi ciocanul, şurubelniţa sau bormaşina la orice ora din zi sau noapte.

Vecinul Tănase nu mai rezistă şi urcă scările în speranţa că va reuşi să-l convingă pe vecinul Stoica să înceteze odată cu zgomotul. N-are nici cea mai mică idee ce surpriză i se pregăteşte.

Dacă vă regăsiţi în tipurile descrise ar fi bine să încercaţi o schimbare de atitudine. Sau de locuinţă. Cine ştie, poate sunteţi genul care trebuie să locuiască în vârf de munte. Singur. În comuniune cu natura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Tipuri de vecini