Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Tratament pentru gene şi sprâncene

Sprâncenele şi genele au nevoie de o atenţie specială. De ele depinde prospeţimea şi tinereţea chipului tău. Lăsate neîngrijite, pot schimba radical aspectul unei femei

de Redactia Observator

la 11.05.2015 , 21:43

Sprâncenele şi genele au nevoie de o atenţie specială. De ele depinde prospeţimea şi tinereţea chipului tău. Lăsate neîngrijite, pot schimba radical aspectul unei femei

Mai exact, este vorba de o soluţie bazată pe ingrediente naturale care ajută la regenerarea şi revitalizarea firelor de păr. Conţine apă purificată, acid citric, extract de rodie, extract de ceai verde, vitamina A, vitamina B 12, deci este totul natural.

Începutul tratamentului este clasic: demachierea în profunzime a sprâncenelor.

Vezi și

După ce demachiem venim cu un tonic ca să degresăm foarte bine sprâncenele.

Mai mult decât atât, o foarte mare importanţă le au şi genele. Cu cât sunt mai lungi şi mai voluminoase, cu atât mai bine. Nu e de mirare că femeile care nu sunt mulţumite de genele lor, apelează la tratamente organice pentru regenerarea lor.

Iar tratamentul este la fel de simplu de aplicat ca şi cel pentru sprâncene.

Dacă sunteţi tentate să încercaţi acest tratament de regenerare pentru gene şi sprâncene, trebuie să ştiţi că minunile nu se întâmplă peste noapte. El se aplică în fiecare seară, pe tenul curat, timp de două săptămâni. După aceea rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Tratament pentru gene şi sprâncene