Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Trucuri pentru menţinerea siluetei!

A venit din nou momentul să vorbim despre curele de slăbire. Aşa se întâmplă de fiecare dată când depăşim perioada sărbătorilor. În jurul nostru prin magazine, se aude foarte des expresia "nimic nu mă mai încape, nu ştiu ce să mă mai fac"

Vezi și

A venit din nou momentul să vorbim despre curele de slăbire. Aşa se întâmplă de fiecare dată când depăşim perioada sărbătorilor. În jurul nostru prin magazine, se aude foarte des expresia "nimic nu mă mai încape, nu ştiu ce să mă mai fac"

Am un anunţ: ştiu ce trebuie să faceţi, pentru că am citit recomandărilor cercetătorilor americani. Şi nu, nu trebuie să alergaţi prin parcuri la minus 20 de grade. Nici să luaţi pastile de slăbit. Ce-i drept, trucurile savanţilor de peste Ocean pot părea destul de ciudate. Tocmai de aceea, unii români nu sunt de acord cu ele. Nutriţioniştii americani s-au uitat prin cămări şi s-au speriat. Pline de calorii. Ca şi mesele românilor din ultimele zile.

Cel mai uşor pare să înlocuieşti caloriile şi grăsimile. Cu ce? Cu apă caldă, de exemplu. Sau, dacă nu suporţi lipsa de gust, pune un pliculeţ de ceai. Sau, mănâncă foarte condimentat.

Lovitura de graţie vine abia acum. Doamnelor, aţi putea să beţi un pahar de vin în timpul mesei. Nu e obligatoriu. Însă e în lista de soluţii ciudate. Condiţia e să nu exageraţi. Mai multe pahare înseamnă şi calorii mai multe. Dar şi riscul să uitaţi de cura de slăbire. Cei care sunt adepţii metodei raw-vegan, vegetarienii care nu prelucrează termic alimentele, par a fi cei mai câştigaţi. Nu au nevoie de haine mai largi.

Dacă nu suportaţi nici apa caldă pe stomacul gol şi nici ardeiul iute sau piperul, puteţi să luaţi de bun un alt sfat al nutriţioniştilor americani: nu mâncaţi în pijama. De fapt, mâncaţi îmbrăcaţi în haine strâmte, care vă creează impresia că v-aţi săturat foarte repede. Un alt truc este să nu mâncaţi în faţa televizorului. Cei care privesc ecranul ore în şir şi au şi un castron de gustări în braţe nu mai sunt atenţi la cantităţile pe care le înghit. De aici, putem deduce că şi bucătăriile dotate cu televizor sunt duşmanul siluetei.

Da, ştim, cu regulile americanilor, nici Sărbătorile nu vă priesc. Dar gândiţi-vă doar la momentul în care vă veţi întoarce la muncă, fericiţi că vă încap toate hainele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Trucuri pentru menţinerea siluetei!