Antena Meniu Search
x

Special! Trucuri pentru o faţă perfectă

Dacă toate femeile ar fi avut un ten impecabil şi trăsături perfecte, probabil machiajul nu s-ar fi inventat sau ar fi avut doar scop medical, aşa cum se întâmpla în Egiptul Antic!

Vezi și

Dacă toate femeile ar fi avut un ten impecabil şi trăsături perfecte, probabil machiajul nu s-ar fi inventat sau ar fi avut doar scop medical, aşa cum se întâmpla în Egiptul Antic!

Dar, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, magazinele de specialitate sunt pline de tot felul de farduri.

Chiar dacă vă machiaţi zilnic sau o faceţi numai la ocazii speciale, trebuie să ştiţi că fardurile nu au drept unic scop de a înfrumuseţa, ci şi de a corecta. Aplicate corect, vă face să nu mai aveţi cearcăne sau vă aveţi nişte buze pline şi perfect simetrice. De asemenea, nu veţi mai avea pleoapele căzute şi tot aşa. Trebuie doar să ştiţi cum să procedaţi.

Cearcănele sunt coşmarul oricărei femei. Fie că vorbim despre cele cauzate de oboseală sau de cele moştenite, cearcănele dau un aspect neplăcut feţei. Insă specialiştii ne recomandă câteva trucuri pentru estomparea lor. În general, pungile de sub ochi se formează din cauza retenţiei de apă. Acestea pot fi uşor ascunse, numai dacă sunt machiate corect.

Majoritatea femeilor au observat în oglindă că au o uşoară asimetrie a buzelor. Adică partea stângă nu este identică cu partea dreaptă. Dar totul se rezolvă cu ajutorul unui creion corector.

Ochii căzuţi sunt des întâlniţi în special la femeile în vârstă, datorită pierderii elasticităţii muşchilor, dar şi la femeile tinere datorită moştenirii genetice.

Dacă nu eşti mulţumită de nasul tău şi vrei să creezi iluzia unui nas mai mic, trebuie să atragi atenţia asupra celorlalte elemente ale feţei.

Perfecţiunea feţei este greu de atins. Însă există o mulţime de produse care te pot salva şi care pot rezolva simplu şi rapid orice problemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Special! Trucuri pentru o faţă perfectă