Antena Meniu Search
x

Special! Zodia influențează veniturile

Berbecii pot fi imprudenți când vine vorba de bani, dar compensează cu idei foarte bune. Nu au neapărat un spirit antreprenorial puternic. Berbecii preferă să abordeze cariere dinamice, care implică riscuri și care le pot aduce beneficii directe.

Vezi și

BERBECII pot fi imprudenți când vine vorba de bani, dar compensează cu idei foarte bune. Nu au neapărat un spirit antreprenorial puternic. Berbecii preferă să abordeze cariere dinamice, care implică riscuri și care le pot aduce beneficii directe.

TAURII sunt foarte atașați de bani și în general de materie. Sigur, ei și lucrează foarte mult, deci nu se încurcă la nivel de cheltuieli. Știu bine cum să împartă fiecare centimă și cum să economisească.

GEMENII sunt cei mai tentați să cumpere la impuls. Banii pentru ei sunt exact ca mercurul, vin repede, dispar la fel de repede și în general tendințele lor agitate se văd și în finanțele personale. Totuși, își pot găsi mai multe joburi și pot transforma cuvintele în bani.

RACII caută siguranța în orice și sunt dispuși să lucreze mult, chiar în domenii care nu le plac neapărat, pentru a aduce confortul în casă și familie. Sunt foarte atenți cu banii și preferă să nu exagereze cu cheltuielile.

LEII înțeleg foarte bine ce înseamnă o imagine bună și cum aceasta poate duce o negociere într-o direcție bună sau rea. Leii nu muncesc pentru bani, ci pentru putere și funcții. Un Leu are nevoie să conducă înainte de orice altceva.

FECIOARELE sunt cele mai chibzuite când vine vorba de bani, de obicei nu exagerează cu cheltuielile și oricum au niște bani puși deoparte pentru orice fel de urgență ar putea să apară. Sunt oameni muncitori, care nu vor investi niciodată fără a se documenta înainte.

BALANȚELE sunt destul de fluctuante la nivel financiar. Atracția lor către tot ce înseamnă frumos le poate goli conturile destul de repede, chiar dacă Balanțele știu că mai este mult până la salariu. În fine, indecizia lor, inclusiv la nivel de cheltuieli, este cea mai problematică.

SCORPIONII știu cel mai bine să își urmeze instinctele, chiar și atunci când vine vorba de bani. De altfel, datorită pasiunii și spiritului incisiv, pot aplica strategii destul de agresive, dar nu directe. Aşa că așteaptă momentul potrivit pentru a acționa.

SĂGETĂTORII nu sunt cei mai buni administratori ai banilor și nici cei mai practici dar pot fi destul de norocoși și își atrag situații prin care rezolvă și problemele financiare. Au o atitudine pozitivă și își revin repede din situații delicate.

CAPRICORNII sunt ambițioși, competitivi și muncesc foarte mult. De obicei averea lor crește odată cu vârsta, timp în care clădesc o carieră solidă. Sunt oameni practici, care își dau seama că nevoile lor sunt destul de mici și preferă să investească.

VĂRSĂTORII trebuie să își găsească mai întâi un job care să le placă foarte mult, în care să se dedice cu toată ființa. Odată găsit jobul respectiv, dedicarea lor le va aduce și rezultate. Vărsătorii înțeleg că banul trebuie să circule, dacă vor să îl înmulțească.

PEȘTII nu sunt foarte practici când vine vorba de bani și oricum tendința lor de a-i ajuta pe alții le poate crea probleme de ordin financiar. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să ceară sfaturi de la cineva foarte apropiat, care să îi ajute cu administrarea banilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Special! Zodia influențează veniturile