Antena Meniu Search
x

Spectacol impresionant pentru mii de români în seara de Moş Nicolae!

Mai multe oraşe au îmbrăcat haine de sărbătoare după ce s-au aprins lumniţele festive! Cel mai înalt brad străluceşte la Cisnădie.

Vezi și

Mai multe oraşe au îmbrăcat haine de sărbătoare după ce s-au aprins lumniţele festive! Cel mai înalt brad străluceşte la Cisnădie. Magia sărbătorilor s-a aşternut şi la Ploieşti, în timp ce faimosul Târg de Crăciun de la Bistriţa îi aşteaptă pe toţi cei care tânjesc după vin fiert şi alte bunătăţi de sezon.

Cel mai înalt brad de Craciun din ţară măsoară 42 de metri şi a fost împodobit în centrul din Cisnădie. Beculeţele s-au aprins în Ajun de Sfântul Nicolae. Iar sute de oameni au ieşit din case pentru a admira spectacolul de lumini. Cei mai entuziasmaţi au fost, bineînţeles, copiii, care au aşteptat un an întreg acest moment. 

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru cei mici. 26 de Moşi au apărut, ca prin magie, în mijlocul lor şi le-au oferit daruri. 

Pregătirile pentru amenajarea faimosul brad au durat o lună, însă efortul a meritat. 

Gheorghe Huja, primarul din Cisnădie: "O luna de zile inainte muncim la acest brad ca sa arate cum arata. Incercam in fiecare an sa bucuram oamenii din orasul asta mic al nostru, Cisnadie. 

Şi la Ploieşti s-a dat startul sărbătorilor de iarnă. Colindele au răsunat în tot oraşul, iar luminiţele au făcut deliciul celor mici. 

Si pentru că au fost cuminţi, cei mici au primit multe cadouri de la Moş Nicolae. 

Şi Bistriţa a îmbrăcat straie de sărbătoare. Atmosfera de poveste i-a fascinat pe cei mici, iar cei mari s-au încălzit cu un vin fiert. 

De la Târgul de Crăciun nu au lipsit meşterii populari, care şi-au expus cele mai frumoase produse tradiţionale şi cele mai gustoase... bunătăţi. 

Magia sărbătorilor s-a aşternut şi în Târnăveni, iar cel mai aşteptat vizitator a fost, desigur, Moş Nicolae care a venit, ca de obicei, cu desaga plină şi cu cele mai frumoase urări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Spectacol impresionant pentru mii de români în seara de Moş Nicolae!