Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Spray-ul minune care fixeaza machiajul

Exista trucuri de frumusete care ne ajuta sa ne pastram machiajul intact pe parcursul zilelor toride de vara. Aveti nevoie de foarte putina pudra si de spray-ul minune care fixeaza machiajul

Vezi și

Machiajul pe canicula este de cele mai multe ori o povara pentru femei. Nu si daca stii exact ce sa folosesti. "Sfatul meu este sa nu folosim pudra in exces pentru ca fiind vara, incarca foarte tare tenul si tenul are nevoie sa si respire. Dar atat cat sa fixeze machiajul si in principal pe zona T", ne sfatuieste Iulia Filip, make-up artist.Doamnele si domnisoarele care nu rezista fara machiaj nici macar la plaja ar trebui sa se orienteze catre fardurile rezistente la apa.

Pana la pudra, trebuie sa stim cum ne alegem fondul de ten. "Fondul de ten trebuie sa fie in nuanta pielii, de aceea este bine ca pe timpul verii sa ne achizitionam doua produse de acest tip, unul de o nuanta mai deschisa si unul de o nuanta mai inchisa si pe parcurs ce ne bronzam, le mixam intre ele si ajungem la culoare pielii". Sunt insa si doamne care nici nu se gandesc la machiaj atunci cand termometrul arata temperaturi necrutatoare.

Cel mai important sfat al make-up artistilor este sa folosim, in primul rand, fardurile cu factor de protectie, mai ales cand vine vorba de fondul de ten. Dar nici buzele nu trebuie neglijate. Tocmai de aceea, exista balsamuri de buze cu factor UV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Spray-ul minune care fixeaza machiajul