Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spulberaţi de impact şi carbonizaţi de flăcări

Un accident stupid a frânt opt destine! Un cauciuc explodat a trimis un TIR în calea microbuzului plin cu români, pe autostrada din Spania.

de Redactia Observator

la 24.07.2014 , 19:43

 Un accident stupid a frânt opt destine! Un cauciuc explodat a trimis un TIR în calea microbuzului plin cu români, pe autostrada din Spania. Spulberaţi de impact şi carbonizaţi de flăcări, toţi opt au murit pe loc.

Aurel Pop era tată şi fiu. De câţiva ani, era şi şofer. El conducea microbuzul plin de români. Conducea, fără să ştie, spre moarte. Copilul ei şi copiii altor şapte familii au fost spulberaţi pe o autostradă din Alicante. Un TIR încărcat cu fier a rămas fără o roată, fără control şi fără direcţie. A rupt parapetul şi a tăiat calea microbuzului condus de Aurel.

Lângă Aurel, stătea Ovidiu. Şi el tot şofer. De data asta, doar pasager. Mergea spre casă, unde îl aşteptau o logodnică şi un alai de nuntă. Mai mulţi prieteni se adunaseră deja acasă la Ovidiu. Să-i fie alături în cea mai frumoasă zi.

Vezi și

În loc să-l conducă la altar, îl vor duce pe ultimul drum. Acasă sunt aşteptaţi şi Alexandra, Vasile, Mara şi Alex. Vor ajunge împreună, în patru sicrie. O familie întreagă, ucisă în accident. De la mii de kilometri distanţă, o bunică distrusă le-a presimţit moartea.

Pentru soţul Adrianei Damian, mătuşa Simonei Amânar, şocul a fost şi mai mare. Şi-a auzit soţia cu doar câteva minute înainte de accident. Cu toţii îi aşteaptă acum pe cei dragi acasă, să-i înmormânteze pe pământ românesc. Va mai dura. Din trupurile carbonizate, medicii trebuie să extragă ADN-ul şi să confirme fiecare nume. Flăcările le-au distrus complet chipurile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Spulberaţi de impact şi carbonizaţi de flăcări