Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Spune-mi cum mananci popcorn, ca sa-ti spun cine esti!

Unii spun ca sunteti calm, altii ca aveti o nervozitate tinuta sub control! Si totusi, cum va dati seama ce personalitate aveti, fara sa consultati un specialist si fara a face vreun test online

Vezi și

Felul in care mancam popcorn pare sa fie, mai nou, un reper in ceea ce priveste temperamentul nostru, arata un studiu al unui psihiatru britanic. Cei care indeasa floricelele in gura cu pumnul sunt extrovertiti, in timp ce persoanele care savureaza bucatica cu bucatica sunt introvertite.

"Daca vedem o persoana care mananca cu foarte multa lacomie, cu amandoua mainile, este greu de crezut ca persoana respectiva are un autocontrol foarte bun, ca e foarte rezervata. Un temperament sangvinic va fi mai grabit si va manca mai putin atent fiind mai superficial in activitatea pe care o face decat un preponderent flegmatic, care va fi mai asezat, va manca bucatica cu bucatica", explica Cristina Fulop, psiholog.

Potrivit studiului, femeile mananca mai incet, iar asta le-ar face automat mai chibzuite, ca sa nu spunem. zgarcite. Pe de alta parte, studiul psihiatrului britanic da roade si printre barbatii de la noi din tara. Romanii infuleca popcornul pe indelete, fara sa le pese daca mai scapa o floricica pe ici, pe colo.

Psihologii spun ca temperamentul fiecaruia dintre noi este suta la suta innascut si imposibil de modificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Spune-mi cum mananci popcorn, ca sa-ti spun cine esti!