Antena Meniu Search
x

SRI ascultă lucruri trăznite. TOP 3 cele mai amuzante stenograme

Magistraţi, interlopi sau simpli funcţionari au umplut filele dosarelor cu interceptări savuroase.

Vezi și

Blănuri de lux, judecătoare care au apelat la vrăjitoare sau avocaţi agramaţi i-au surprins anul trecut până şi pe cei mai experimentaţi procurori. Interceptările au fost introduse în dosare şi au devenit publice odată ce au ajuns la instanţă.

Iată top 3 stenograme haioase.

În topul interceptărilor anului 2013, pe primul loc se află fiul procuroarei Angela Nicolae. Stenogramele au făcut deliciul publicului. Deşi de profesie avocat, fiul procuroarei a trimis mesaje pline de greşeli gramaticale către patronul Avicola Călăraşi pentru a cere bani.

"Bună ziua domnu Rami. Eu sunt singur acasă si nu mai am bani nici de măncare si tigări eu pe dvs vă consider ca un tată vă roagă mama să-mi dati si mie nişte bani pănă joia viitoare. vă rog din suflet ajutatimă si pe mine nu mă lăsati", îi scria fiul procuroarei lui Rami Ghaziri.

Fiul magistratului s-a apărat spunând că sms-urile erau trimise de un prieten de-al lui.

Locul doi a fost adjudecat de Antoanela Costache. Imediat ce au intrat mascaţii peste ea şi-a sunat vrajitoarea să o ia la rost:

Judecătoarea: De ce nu mi-ai spus că or să vină ăştia peste mine?

Vrăjitoarea: Nu ţi-am zis că o să-ţi vină în casă o femeie? Şi o să-ţi facă mare supărare? Ei, a venit!

Şi culmea, vrăjitoarea a avut pe jumătate dreptate, deoarece dosarul s-a deschis la denunţul unei femei avocat. E greu de spus care din cele două, vrăjitoarea sau judecătoarea aveau tarif mai mare. Mai ales că magistratei i se dusese buhul.

Daniel Costel: De fomistă! Că nu, eu din ce ştiu e distrusă cu banii.

VIORICA DINU: E cheltuitoare şi nu cred că o să…

Judecătoarele Antoanela Costache şi Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti au ajuns după gratii după ce au fost acuzate de luare de mită. Şi CE mită! Cele două se lăudau pe telefon cu blănurile de mii de euro cumpărate.

VIORICA DINU: N-am îmbrăcat-o niciodată… Deoarece e mare, e grea!

Grea e şi ultima stenogramă din top 3. Cea a şedinţei de judecată în care avocatul lui Nuţu Cămătaru, Paula Iacob a folosit o pledoarie originală pentru a obţine eliberarea clientului.

Nuţu a fost ridicat de mascaţi din casa amantei sale. Procurorii au crezut că el acolo se ascunde, însă avocata a venit cu o explicaţie.... pământeană.

Având soţia în detentie, a mers cu o femeie. Dacă credeţi că pentru asta trebuie arestaţi toţi barbatii care îşi înşală nevestele, n-avem puscării destule, a spus Paula Iacob.

Şi dacă tot n-avem, judecătorii au decis să-l aresteze pe Nuţu. Şi nu pentru adulter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SRI ascultă lucruri trăznite. TOP 3 cele mai amuzante stenograme