Antena Meniu Search
x

Stână transformată în bordel

Un cuplu din Sibiu a transformat o stână în bordel!Cei doi proxeneţi au racolat adolescente, pe care le-au ascuns în staul şi le-au obligat să se prostitueze

Vezi și

Un cuplu din Sibiu a transformat o stână în bordel! Cei doi proxeneţi au racolat adolescente, pe care le-au ascuns în staul şi le-au obligat să se prostitueze

Cel puţin şase fete orfane, din centre de plasament, le-au căzut victime. Una dintre ele era însărcinată. Bărbatul şi femeia care le-au obligat să-şi vândă trupul au fost arestaţi ieri. 

Şase adolescente ar fi trecut pe la stâna lui Florin Anghel. Transformată, peste noapte, din bordei în bordel. Iubita lui i-a fost complice.

Prima fată pe care au racolat-o avea doar 14 ani. Florin Anghel a luat-o direct din centrul de plasament din Cisnădie. Bărbatul a dus-o în bordeiul de la marginea Sibiului, unde i-a adus mai mulţi clienţi. A obligat-o să se prostitueze, spun procurorii, sub stricta supraveghere a partenerei lui.

Tot Aurica Dobra a găsit şi de-a doua victimă. O adolescentă însărcinată în cinci luni. Fără familie şi fără venituri. Femeia a convins-o să vină la stână. Deşi aştepta un copil, fata a fost obligată să se prostitueze. Iar când a refuzat, a fost bătută şi ameninţată.

În bordelul de la stână a ajuns, luna trecută, şi o tânără mamă, de numai 17 ani.

Toată familia a ajuns la stâna proxenetului, unde a început coşmarul. Adolescenta a fost vândută cu ora clienţilor dornici de plăceri.

Iubitul fetei a sunat la 112, iar cei doi suspecţi au fost arestaţi. Sunt acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism. În stâna din Sibiu, reporterii Observator au găsit ieri un cuplu de tineri părinţi.

Niciunul nu recunoaşte că le-ar fi văzut pe tinerele obligate să se prostitueze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Stână transformată în bordel