Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea care atrage turişti indiferent de anotimp. Cât costă o vacanţă de Paşte în jurul celui mai mare lac helioterm din Europa

Şi pentru că au rămas mai puţin de două săptămâni până când creştinii ortodocşi vor sărbători Învierea Domnului, majoritatea românilor îşi fac planuri de vacanţă. Pentru cei care nu au rezervat deja venim cu o propunere. Paştele la Sovata - una dintre cele mai renumite staţiuni din ţară. Pe lângă plimbări în aer liber, în jurul celui mai mare lac helioterm din Europa, turiştii sunt aşteptaţi cu bucate alese, preparate tradiţionale ardeleneşti sau relaxare la SPA.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 08:54

Vezi și

Indiferent de anotimp, sunt staţiuni care atrag oricând turiştii. Sovata este doar una dintre ele. Oamenii vin aici pentru peisajele de vis, dar şi pentru serviciile pe care le oferă hotelierii. Iar pentru perioada sărbătorilor Pascale ofertele sunt variate.

Marinela Cernea, şef recepţie hotel: Pachetul conține trei nopți de cazare, bonuri valorice, prânz tradițional de Paște accesul la bazinele cu apă sărată și dulce, accesul la sala de fitness, iar tariful pachet este 995 RON pe persoană.

Şi pentru că au rămas mai puţin de două săptămâni până când creştinii ortodocşi vor sărbători Învierea Domnului, majoritatea unităţilor de cazare din Sovata au deja rezervări făcute. Însă, pentru întârziaţi... se mai poate găsi un loc.Turiştii sunt aşteptaţi cu nenumărate surprize.

Karoly Claudia, angajată bază tratament: Avem piscină cu apă dulce, piscină cu apă sărată, au acces la jacuzzi, saună, sală de fitness.

Între drumeţii şi sesiuni de relaxare la SPA sau piscină, vizitatorii au ocazia să guste şi din preparatele culinare speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Staţiunea care atrage turişti indiferent de anotimp. Cât costă o vacanţă de Paşte în jurul celui mai mare lac helioterm din Europa