Antena Meniu Search
x

Statul nu i-a stat în drum lui Dan Bittman

Răsturnare de situaţie în cazul drumului pe care cântăreţul Dan Bittman l-ar fi construit ilegal de la balta sa, din Sulimanu, direct în Autostrada Soarelui

Vezi și

Răsturnare de situaţie în cazul drumului pe care cântăreţul Dan Bittman l-ar fi construit ilegal de la balta sa, din Sulimanu, direct în Autostrada Soarelui

După 4 ani de procese, judecătorii i-au dat dreptate artistului şi au anulat decizia care îi cerea să desfiinţeze calea de acces. Mai mult, statul trebuie să-i plătească 2900 de lei, cheltuieli de judecată.

Dan Bittman a prins peştele cel mare! Drumul privat care-i lega proprietatea de la Sulimanu de Autostrada Soarelui rămâne deschis, spun judecătorii. Pasionat de pescuit, Bittman a cumpărat la licitaţie, cu 10 ani în urmă, proprietatea de la Sulimanu. Afacerea a crescut repede şi ca să atragă mai mulţi clienţi, liderul trupei Holograf şi-a deschis drum spre baltă direct din Autostrada Soarelui, prin parcarea de la kilometrul 49.

Legea spune că accesul la autostradă se face doar prin noduri rutiere. Dar Bittman a reuşit să-şi ia avizele pentru drumul care taie parcarea. În 2011 a primit autorizaţia de la fostul director al Companiei de Autostrăzi, Liviu Costache, chiar în ziua în care acesta a demisionat. Cu un şef nou, CNADNR i-a trimis lui Bittman somaţii să-şi închidă drumul. Solistul de la Holograf a preferat să dea în judecată Compania de Drumuri. Şi a câştigat după 4 ani de procese. Mai mult, judecătorii obligă statul să-i plătescă solistului şi cheltuielile de judecată de 2.900 lei. Hotărârea nu e definitivă.

Localnicii din zonă trebuie să ocolească 15 kilometri pe drumuri pietruite ca să aibă acces la autostradă. Mulţi apelează acum la drumul lui Bittman.

Bittman ar fi investit în afacerea de la Sulimanu peste 200 de mii de euro spun apropiaţii. Sătul de procesele cu statul dar şi de hoţii care-i călcau des proprietatea, artistul şi-a găsit anul trecut un administrator care să transforme complexul în Mecca pescarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Statul nu i-a stat în drum lui Dan Bittman