Antena Meniu Search
x

Străinii se bat pe dentiştii din România

În timp ce la noi pasta de dinţi este folosită cam rar, străinii se bat să ajungă pe scaunele stomatotogilor români. Anul acesta, s-a dublat numărul străinilor care fac turism în scopuri medicale

Vezi și

În timp ce la noi pasta de dinţi este folosită cam rar, străinii se bat să ajungă pe scaunele stomatotogilor români. Anul acesta, s-a dublat numărul străinilor care fac turism în scopuri medicale. Preţul îi atrage cel mai mult, dar şi rapiditatea cu care dentiştii noştrii le rezolvã problemele. Aşa ajung să viziteze şi Capitala din economiile făcute la medici.

Aşa se face că dentiştii noştrii s-au trezit cu o avalaşă de turişti. Atraşi de preţuirile chiar şi de trei, patru ori mai mici. Carmelei i s-a spus să facă, chiar şi un împrumut, pentru a-şi face dantura. E gata. în trei ani.

Un implant de calitate, spre exemplu, la noi costă de la 500 de euro. În ţări precum Italia sau Germania poate costa chiar şi 2.500 de euro.

Specialiştii spun că în ultimii doi ani turismul medical a luat amploare. Turismul dentar este pe primul loc, urmat de curele medicale.

Străinii care vin la noi pentru a se trata, dar şi pentru a ne vizita ţara beneficiază de pachete complete: de cazare, masă, transport şi vizite în locutrile cheie. Şi costă de la câteva sute la câteva mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Străinii se bat pe dentiştii din România