Stresul joburilor din corporaţii îi trimite pe angajaţi la cratiţă
Gătitul este cheia relaxării! Aşa se face că tot mai mulţi angajaţi de top se refugiază în bucătărie. Unii îşi pun şorţurile şi intră chiar în competiţii. Spun că este un nou mod de socializare, care le oferă şi cea mai bună terapie antistres.
Gătitul este cheia relaxării! Aşa se face că tot mai mulţi angajaţi de top se refugiază în bucătărie. Unii îşi pun şorţurile şi intră chiar în competiţii. Spun că este un nou mod de socializare, care le oferă şi cea mai bună terapie antistres.
Directori de marketing, specialisti în PR sau brand manageri. Uniţi de aceeaşi pasiune - gătitul. Timp de trei zile au renunţat la calculator, la strategii complicate şi s-au aşezat la bancul de lucru, pentru duel. Sub îndrumarea unui chef, vor pregăti o reţetă improvizată.
Chiar dacă pare un show culinar, concurenţii spun că este modul perfect de relaxare, dar şi de socializare. Specialiştii au demonstrat - terapia prin gătit te ajută să îţi dezvolţi creativitatea, dar şi să înveţi să lucrezi în echipă.
Şapte juraţi au verificat farfurile concurenţilor. Chiar dacă aromele au fost prea puternice ori ingredientele au fost greşit alese, cu toţii au plecat acasă mai relaxaţi. Ultimele date arată că sunt tot mai mulţi cei interesaţi să îşi descopere talentele în bucătărie. 96% dintre români gătesc acasă cel puţin o dată pe săptămână.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰