Antena Meniu Search
x

Struţul e mielul gurmanzilor, de Paşte

Pe masa de sărbătoare, carnea de struţ e o adevărată delicatesă. O spun cu mâna pe inimă cei care au gustat-o. Din păcate, nu e deloc ieftină. Un kilogram costă până la 30 de euro.

Vezi și

 Nu suntem în Africa, ci în apropiere de Oradea. Într-o fermă imensă, îşi duc traiul 15 familii de struţi. Mulţi dintre ei, sunt deja însemnaţi. Vor ajunge în farfuriile gurmanzilor pretenţioşi. Şi când spunem pretenţioşi, spunem şi bogaţi!

Cu alte cuvinte, un kilogram de carne de struţ poate ajunge şi până la 30 de euro, adică de cinci ori mai scumpă decât cea de miel. Cel mai important lucru, spune proprietarul struţilor, abia urmează.

Iar românilor le place friptura de struţ! Şi nu numai. La mare căutare sunt şi ouăle încondeiate. Nu sunt deloc ieftine, însă frumuseţea, ca de obicei, cucereşte rapid.

Un gălăţean stabilit în Italia a fost vrăjit pe loc, pe internet, de ferma domnului Bala. A venit să ia lecţii. Aşa că, cel mai probabil, carnea de struţ va veni şi din Galaţi către restaurantele de lux din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Struţul e mielul gurmanzilor, de Paşte