Antena Meniu Search
x

Studentă eminentă în Anglia, moartă FULGERĂTOR în România

De dorul părinţilor, s-a întors de pe meleaguri străine. Urma să facă Revelionul în familie. Dar soarta i-a pregătit altceva.

Vezi și

Andreea venise în ţară de câteva zile, din Marea Britanie, unde era studentă. Fata urma să-şi petreacă sărbătorile cu familia. Ieri seară, însă, a urcat la volanul maşinii pentru un drum scurt între două comune din Constanţa.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în curba unde maşina fetei a sărit pur şi simplu de pe asfalt. Mai ales că Andreea mai avea puţin până la casa rudelor de unde urma să-şi ia tatăl.

Maşina s-a rostogolit câţiva metri şi s-a oprit într-un gard de metal, la marginea drumului.

Tânăra de la volan a fost aruncată prin geamul lateral al maşinii. A murit pe loc. La numai 20 de ani.

Nu s-a gândit la siguranţa ei. Şi s-a grăbit, spun poliţiştii. Îi plăcea viteza. Aşa că ar fi apăsat acceleraţia, furată de muzica pe care o asculta întotdeauna la maximum când era la volan. În plus, nu purta nici centura, spun martorii.

Vestea morţii Andreei s-a răspândit repede pe reţelele de socializare. Prietenii şi foştii colegi de liceu sunt şocaţi de dispariţia tinerei.

Trupul nensufleţit al tinerei a fost dus la spitalul din Mangalia, pentru necropsie. Părinţii ei se pregătesc acum de înmormântarea singurului lor copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Studentă eminentă în Anglia, moartă FULGERĂTOR în România