Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Studiu: Un roman foloseste patru bucati de sapun intr-un an si un singur deodorant

Bere si seminte, nu deodorant si sapun. E modelul in viata pentru multi romani. Ei golesc rafturile cu bautura, iar pe cele cu produse de igiena persoana se aseaza praful. O arata si studiile, si reportajul urmator in care am gasit si romani care nici macar nu stiu ce inseamna igiena.

Vezi și

In comuna Ciorogarla, nimeni nu pare sa puna accent deosebit pe igiena personala. In magazinele de la tara pe sapunuri sau deodorante se asterne praful pana cineva, la vreo ocazie, le cumpara.

Europenii par sa aiba dreptate cand ne arata cu degetul. Potrivit ultimului raport un roman foloseste in medie cam patru bucati de sapun intr-un an si un singur deodorant. Nici la capitolul pasta de dinti, lucrurile nu miros a bine. 35 la suta dintre romani NU folosesc niciodata sapun. Iar lipsa de igiena, spun specialisti, duce la afectiuni grave. “Impetigourile sau bubele dulci, pediculoza, epidemiile de paduchi care sunt in scoli sunt principalele probleme cu care ne lovim in lupta de zi cu zi”, a declarat Olga Simionescu, medic dermatolog.

Dar pe roman nimic nu pare sa-l sperie. Nici paduchii si nici macar hepatita. Producatorii de cosmetice investesc anual bani grei in reclame si campanii de informare. “Te poti uita la un spot pentru produse de ingrijire corporala, te gandesti ca se investeste intr-un spot undeva la 200, 300, 500.000 de euro”, a spus Bogdan Naumovici, director de creatie al unei agentii publicitare.

E drept, la nivel european suntem tara cu cele mai putine dusuri si toalete cu apa curenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Studiu: Un roman foloseste patru bucati de sapun intr-un an si un singur deodorant