Antena Meniu Search
x

Stupi furati cu tot cu albine dintr-o localitate argeseana

Localnicii din comuna argeseana Malureni au devenit toti, peste noapte, Sherlock Holmes! Asta dupa ce un consatean al lor a fost pradat. Cineva i-a furat cinci familii de albine, iar politistii chemati sa dezlege cazul au ridicat neputinciosi din umeri.

Vezi și

Un caz dificil, chiar si pentru cei mai destoinici investigatori. La adapostul intunericului, hotii au dat lovitura: au tras masina in apropiere, au incarcat cinci stupi in masina si dusi au fost. Mai departe, pagubitul nu poate decat sa-si dea cu parerea.

Politistii chemati sa investigheze jaful au venit, au fotografiat si au plecat. I-au sugerat pagubitului sa inceapa si el o ancheta paralela. Asa ca omul, ajutat de oamenii din sat, incearca sa puna cap la cap probele.

Localnicii si-au luat foarte in serios rolurile. Fiecare isi da cu parerea ce ar trebui sa faca oamenii legii, ca sa dea de urma hotilor. Chiar daca vor fi prinsi, o problema tot ramane: cum vor fi identificate albinele furate? “Din punctul nostru de vedere prin mijloace specifice muncii de politie vom depune toate eforturile in vederea obtinerii unor date si indicii concludente”, a declarat agentul sef adjunct Bogdan Simion.

Apicultorul este convins ca hotii au actionat la pont. Si, spune el, mai mult ca sigur s-au consultat cu un crescator de albine. Altfel ar fi devenit din talhari-victime si ar fi fost cu siguranta intepati de prada lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Stupi furati cu tot cu albine dintr-o localitate argeseana