Antena Meniu Search
x

Eforturi disperate pentru salvarea copilului de 2 ani, care a căzut de la etajul 9, în Timișoara. S-a prăbușit pe parbrizul unei mașini

Accident înfiorător în Timişoara! Un copil de numai doi ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc şi este acum în stare gravă la spital.

Vezi și

Accident înfiorător în Timişoara! Un copil de numai doi ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc şi este acum în stare gravă la spital. Parbrizul unei maşini parcate în faţa blocului a atenuat impactul violent şi i-a dat o şansă de supravieţuire. Medicii fac tot ce pot pentru a-l ţine în viaţă.

Locatarii întregului bloc s-au cutremurat la aflarea veştii. Băiatul de numai doi ani era în casă cu fratele lui geamăm şi cu tatăl lor. Nimeni nu-şi explică cum a ajuns nesupravegheat pe pervazul geamului de la dormitor. 

Copilul a căzut de la o înălţime de aproape 30 de metri, peste parbrizul unei maşini parcate. 

Este posibil ca deformarea geamului securizat să fi atenuat puterea impactului. 

Medicii se chinuie şi la această oră să salveze viaţa băiatului de 2 ani. Între timp, poliţiştii au deschis o anchetă şi este foarte posibil ca incidentul să ajungă şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Eforturi disperate pentru salvarea copilului de 2 ani, care a căzut de la etajul 9, în Timișoara. S-a prăbușit pe parbrizul unei mașini