Antena Meniu Search
x

Sub pretextul ca o vor angaja, doi barbati ar fi sechestrat si violat o tanara

Cosmar pentru o tanara din Deva. Sub pretextul ca o vor angaja, doi barbati ar fi sechestrat-o si violat-o intr-o garsoniera. Dupa ce a reusit sa fuga, femeia s-a dus glont la politie

Vezi și

Tanara de 23 de ani sustine ca a fost sechestrata si violata. Ieri, s-ar fi intalnit intamplator pe strada cu cei doi barbati, pe care ii cunostea. Le-a cerut ajutorul pentru un loc de munca, iar acestia s-au oferit sa o ajute, au dus-o intr-o garsoniera unde i-au spus ca e sediul firmei lor. Numai ca, in momentul in care ar fi ajuns acolo, indivizii ar fi inchis usa de la intrare si ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale cu ei.

Dupa cateva ore de cosmar, femeia ar fi profitat de o clipa de neatentie a celor doi si a reusit sa fuga. S-a dus glont la politie si a reclamat totul. Tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore.

Agresorii locuiau, de fapt, cu chirie in garsoniera din Deva. Ar avea o firma care se ocupa cu strangeri de fonduri pentru persoanele cu probleme, spun vecinii. Si nu ar fi cei mai linistiti oameni. "Consumau bauturi si li s-a atras atentia sa nu mai arunce sticle pe geam si nici n-au stat de vorba. Ieri au baut toata ziua", spun vecinii.

Cei doi barbati, in varsta de 21 si 28 de ani, sunt cercetati pentru viol si sechestrare de persoana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Sub pretextul ca o vor angaja, doi barbati ar fi sechestrat si violat o tanara