Antena Meniu Search
x

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: "Aşa a murit şi mama ei"

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui. Femeia spune că nu mai vrea să trăiască după tragedie, durerea fiind prea mare. Fiica ei, mama Denisei, i-a murit de asemenea în braţe.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.02.2019, 08:35

Denisa avea doar 9 ani
Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: "Aşa a murit şi mama ei" - Observator.tv

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui. Femeia spune că nu mai vrea să trăiască după tragedie, durerea fiind prea mare. Fiica ei, mama Denisei, i-a murit de asemenea în braţe.

Denisa a murit luni seara în curtea casei bunicii ei, la Dimitrie Cantemir, în Vaslui, fără ca cineva să ştie ce a avut. Medicii de pe salvare încercau să descopere cauza suferinţelor micuţei, când aceasta a intrat în stop cardio respirator şi n-a mai putut fi salvată. Maria, bunica, o ţinea în braţe şi vorbea cu ea. Retrăia momentele de coşmar din urmă cu nouă ani, când mama Denisei, fata ei, se stingea la fel.

Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas şi fără mamă. A crescut-o bunica Maria, era lumina ochilor ei. Acum a rămas şi fără ea şi femeie spune că nu mai are de ce să trăiască.

Mama Denisei avea 18 ani şi jumătate când s-a stins, răpusă de un cancer la gât. Abia născuse, dar n-a apucat să se bucure de venirea pe lume a Denisei. Tatăl fetiţei n-a vrut să o vadă niciodată, n-a recunoscut-o, nimeni nu ştie unde e. 

"Eu sunt bolnavă, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasă am văzut că se simte cam rău. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus că o doare capul. Soţul mi-a zis că fata s-a simţit rău toată noaptea, a vomitat. Am început să plâng, mă gândeam că o pierd şi pe ea aşa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis să stau liniştită, că Dumnezeu e mare şi crede în El. A cerut să bea suc. I-am cumpărat, dar n-a băut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic.", a povestit bunica Denisei.

Denisa a murit cu zile, mai spune spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: "Aşa a murit şi mama ei"