Antena Meniu Search
x

Un medic din Targu-Jiu, batut de un barbat caruia nu i-a comunicat verbal rezultatele unor analize

Un medic din Targu-Jiu a simtit pe propria piele furia unui pacient nemultumit. Suparat ca doctorul nu i-a comunicat decat verbal rezultatele unor analize, barbatul l-a luat la bataie. Agresorul s-a calmat abia cand au ajuns jandarmii.

Vezi și

Politistii s-au chinuit mai bine de cinci ore sa ia o declaratie pentru ca omul, originar din Bucuresti, le-a vorbit doar in limba engleza.

Barbatul a fost scos din incinta Spitalului Judetean din Targu-Jiu cu ajutorul jandarmilor. Cu privirea atintita in fata si fara sa scoata vreun cuvant, omul a fost condus de agenti la autospeciala de politie, apoi direct la sectie, pentru declaratii.

Urma sa primeasca rezultatele in cursul zilei de ieri, dar a intarziat la programare. Medicul i le-a comunicat, totusi, verbal, dar barbatul nu s-a fost multumit doar cu atat. A vrut neaparat si documentele printate.

Atunci cand medicul i-a spus ca nu il poate ajuta si ca trebuie sa revina a doua zi, barbatul s-a infuriat si a inceput sa il loveasca peste fata. Doctorul a ajuns pe mainile colegilor lui de la sectia de primiri urgente.

Politistii s-au chinuit mai bine de cinci ore sa-i ia o declaratie barbatului. Pe motiv ca a lucrat multi ani in Statele Unite ale Americii, omul le-a vorbit agentilor doar in engleza. El risca acum pana la trei ani de inchisoare pentru lovirea unui medic in timpul serviciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Targu-Jiu, batut de un barbat caruia nu i-a comunicat verbal rezultatele unor analize