Antena Meniu Search
x

Supereroii din povestile romanesti, pe aceeasi scena

Pe taramul basmelor nimic nu e imposibil. Harap Alb, Fat Frumos, Greuceanu si Praslea cel Voinic isi unesc fortele intr-o singura poveste. Una fabuloasa, cu efecte speciale, animatie videoproiectata si costume aduse tocmai din SUA. Totul se intampla pe scena si este o premiera in Romania

Vezi și

Supereroii autentici romanesti au pornit lupta impotriva raului. Duc razboi greu cu Muma Padurii si Zmeul. E o poveste originala care si-a propus sa aduca impreuna cei patru supereroi, cunoscuti viteji ai povestilor romanesti. Ileana Cosanzeana li se alatura si ea voinicilor si pleaca impreuna pe Taramul Raului. Pana aici stiam toti personajele clasice. Nou in poveste este Marele Spirit, un spirit foarte balbait.

Personajele vor trece impreuna prin intamplari care de care mai amuzante. Pe scurt, Praslea se indragosteste de Muma Padurii si Fat Frumos se imbata cu struguri.

Actorii interactioneaza cu animatia de pe ecran. Mastile sunt aduse din America si sunt facute de oameni care lucreaza special pentru film toate mastile si costumele.

Prima repetitie a fost una neconventionala intr-o sala plina cu public. Premiera piesei “Taramul Basmelor: Inceputuri” va avea loc pe 11 mai la ora 11.00, in amfiteatrul celui mai mare complex comercial din Nordul Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Supereroii din povestile romanesti, pe aceeasi scena