Antena Meniu Search
x

Suporterii englezii, primiti cu tarife "speciale" de taximetristi si speculanti

La Bucuresti vor ajunge intre doua si trei mii de suporteri. Cei mai multi sosesc in aceasta noapte si maine dimineata. Romanii nu rateaza niciun prilej sa faca un ban in plus pe spinarea altora.

Vezi și

La Bucuresti vor ajunge intre doua si trei mii de suporteri. Cei mai multi sosesc in aceasta noapte si maine dimineata. Romanii nu rateaza niciun prilej sa faca un ban in plus pe spinarea altora.

Meciul de maine e o mana cereasca pentru smenari. Asa ca taximetristii si cei care vand ilegal bilete la meci prezinta, fara nicio jena, preturi de cinci ori mai mari. Tarifele sunt preferentiale, nu si negociabile.

O demonstreaza un experiment realizat de reporterii Observator, care au intrat in pielea englezilor, pentru o zi.

In Romania vor sosi sa-si sustina echipa preferata in jur de trei mii de fani. Acum cateva zile, Ministerul de externe al Marii Britanii i-a avertizat pe suporteri ca la noi in tara taximetristii vor cere sume nejustificate pentru curse. Englezii au fost sfatuiti de Ministerul lor al Afacerilor Externe sa fie cu ochii in patru si cand vine vorba de bunuri, care ar putea disparea chiar si din camera de hotel. Cand vine vorba insa despre cazare, romanii ofera asigurari ca valorile sunt in siguranta, si nici nu umfla preturile camerelor.

Englezii mai sunt avertizati si ca apa de la chiuveta nu este potabila in Romania, ca relatiile sexuale se consuma DOAR cu parteneri de peste 18 ani si ca homosexualitatea NU e ilegala in Romania, dar localnicii nu sunt foarte deschisi acestui subiect. Totusi, strainii nu par sa fie deranjati de eventualele neplaceri. In prezent, la noi locuiesc, cu acte in regula, in jur de 40.000 de straini, din care 4.000 sunt englezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Suporterii englezii, primiti cu tarife "speciale" de taximetristi si speculanti