Suporterii Stelei s-au incaierat cu jandarmi

Publicat: 11.07.2013, 13:07.
Actualizat: 11.07.2013, 13:25

Supercupa Romaniei dintre Steaua si Petrolul a inceput cu un razboi in strada. La intrarea pe Arena Nationala, huliganii s-au luptat cu jandarmii

Suporterii au folosit bate si tevi smulse din gardurile pe langa care trecusera. Incaierarea a pornit brusc, dupa ce fanii Stelei si cei ai Petrolului au intrat pe aceeasi poarta.

Suporterii echipei bucurestene au vazut negru in fata ochilor. Jandarmii au reusit cu greu sa-i scoata din multime pe rivali, dar asta i-a enervat si mai tare pe ros-albastri. Oricine purta uniforma a fost intampinat cu racnete. Fortele de ordine au fost nevoite sa foloseasca gaze lacrimogene ca sa-i potoleasca. Meciul s-a incheiat cu 3 - 0 pentru Steaua, dar cinci dintre suporteri n-au mai vazut vazut finalul.

Politistii se vor uita pe camerele de supraveghere, iar alti suporteri batausi vor fi chemati la sectie in zilele urmatoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.