Antena Meniu Search
x

Supraviețuitorii din Colectiv continuă să scrie despre noaptea care a schimbat destine

La două luni de la tragedia din Colectiv, supravieţuitorii scriu despre noaptea care le-a schimbat viaţa. Adrian a trimis o scrisoare spre Cer Mădălinei, iubita solistului de la GooodBye to Gravity.

Vezi și

 La două luni de la tragedia din Colectiv, supravieţuitorii scriu despre noaptea care le-a schimbat viaţa. Adrian a trimis o scrisoare spre Cer Mădălinei, iubita solistului de la GooodBye to Gravity. Au fost amândoi numere pentru medicii care triau urgenţele la Spiatlul Floreasca. Mădălina a devenit înger, trei săptămâni mai târziu. Pentru ea şi pentru cei care nu mai sunt, supravieţuitorii nu vor înceta să lupte. Pentru adevăr şi pentru ca suferinţele adunate sub semnul Colectiv să fie lecţii pentru noi toţi.

Adrian a scăpat din locul de unde alţi prieteni n-au mai ieşit cu viaţă. Sub ochii lui şi ai altor cunoscuţi, Mădălina şi iubitul ei, Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, îşi strigau suferinţa.

Mădălina s-a stins după aproape trei săptămâni de chin. Andrei, iubitul ei, e şi acum într-un spital din Olanda.

La două luni de la tragedia care a schimbat destine, Adrian i-a trimis Mădălinei o scrisoare spre Cer. Pe 30 octombrie, şi el, şi ea, au fost în acelaşi spital, numere pentru medicii care triau urgenţe.

În amintirea Mădălinei şi a altor prieteni pe care i-a pierdut la Colectiv, Adrian va continua să lupte. A promis într-o scrisoare pe care a postat-o pe Facebook la început de 2016.

Soţia lui Cătălin, Sanda, rănită şi ea, încă mai are nevoie de operaţii. Amândoi privesc cu speranţă spre 2016. Vor să se vindece, vor dreptate după Colectiv. Şi mai vor ca din suferinţa lor să înveţe şi alţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Supraviețuitorii din Colectiv continuă să scrie despre noaptea care a schimbat destine