Antena Meniu Search
x

Intreg judetul Tulcea a fost inchis, dupa ce trei indivizi au fost surprinsi in timp ce furau un motor de barca

A fost alerta azi-noapte in Tulcea. Intreg judetul a fost inchis dupa ce 3 indivizi au fost surprinsi de paznci in timp ce furau un motor de barca. Cei trei trecusera mai intai pe la un magazin. Cum era inchis si-au facut singuri intrarea si au plecat cu o lada plina cu sticle cu alcool.

Vezi și

In goana lor, cei trei au nimerit direct in plasa intinsa de Politie.

Refuza sa raspunda la intrebarile reporterilor. Au reusit in schimb sa puna in alerta noaptea trecuta toata politia din Tulcea. Trei indivizi, folosind un autoturism, au ajuns in Mahmudia. Prima data au patruns prin efractie in magazia unui magazin, de unde au sustras bauturi. Dupa care, de la pensiune au sustras un motor de la o barca.

Pescarii din zona spun ca suspectii isi planuisera de mult lovitura. Autoturismul lor a fost vazut in repetate randuri in zona.

Au venit, au deschis poarta, au intrat si au sustras motorul. L-au pus in masina si au plecat. Iar paznicii din localitate i-au vazut si au dat alarma. Politistul din comuna si-a anuntat superiorii. Au fost instituite filtre la toate iesirile din judet, iar un echipaj din localitatea Sarichioi i-a reperat.

Cei 3 au coborat si au incercat sa agreseze poltitstul. Acesta a folosit arma din dotare pentru a-i imobiliza si pentru a opri autoturismul”, a spus cms. Sef Lucian Tugui, IPJ Tulcea.

Agentul nu a reusit sa prinda decat unul. Ceilalti doi s-au urcat inapoi in masina si au fugit. In localitatea Enisala ii astepta insa un echipaj de jandarmi. Atunci, unul dintre fugari a sarit din autoturism si s-a ascuns intr-o curte.

Abia dupa ce au tras 5 focuri de arma politistii au reusit sa-l captureze pe fugar. Cel de-al treilea suspect a fost retinut abia azi dimineata acasa, in Macin. Indivizii vor fi cercetati pentru furt calificat, dar e posibil ca politistii sa mai adauge si alte acuzatii. Un motor ca cel pe care suspectii l-au sustras din curtea pensiunii costa 5.000 de euro, iar pe piata neagra in jur 1.500 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Intreg judetul Tulcea a fost inchis, dupa ce trei indivizi au fost surprinsi in timp ce furau un motor de barca