Antena Meniu Search
x

Surpriză pentru turiștii care s-au plimbat prin cel mai mare parc din Târgu Jiu. Fanfara din oraş a susţinut un concert printre operele lui Constantin Brâncuși

Turiștii care au ieșit la plimbare, ieri, în cel mai mare parc din Târgu Jiu, au avut parte de o surpriză. Printre sculpturile lui Brâncuși, fanfara din oraş a susţinut un concert care i-a făcut pe spectatori să aplaude şi să danseze. Evenimentul i-a bucurat şi pe artişti. După multe luni de pauză, au fost din nou în faţa publicului. 

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 10:28

Vezi și
  • Fanfara din Târgu Jiu s-a întors în mijlocul publicului, susțind un concert printre operele lui Constantin Brâncuși

Liniștea din parcul care găzduiește Masa Tăcerii și Poarta Sărutului a fost spartă de fanfara din oraș. Muzica de promenadă a răsunat, ieri, la prânz, lângă sculpturile lui Brâncuși. A fost surpriza perfectă pentru cei care au ieșit la o plimbare și să se bucure de vremea frumoasă de afară. 

Pe ritmurile fanfarei, au dansat atât cei mici, cât și cei mari. Impresionați au fost și localnicii aflați în trecere prin parc, dar și turiștii veniți să viziteze operele brâncușiene. 

Turist: Mi-a făcut o deosebită plăcere, chiar de Paștele ortodox să asculți muzică evreiască. Un gest foarte frumos.

Turist: Extraordinar. E o revelație, o frumusețe.

ReporterMai ales aici, lângă Brâncuși.

Turist: Lângă Brâncuși, că mulți nu știu să aprecieze nici această artă a lui Brâncuși. 

Bărbat: Când vin multe autobuze din toată țara, îi tot întreb de unde sunt. Când aud aici, se așază, stau și ascultă muzică.

În pandemie, publicul le-a lipsit cel mai mult instrumentiștilor. Acum că rata de infectare a scăzut sub 0,5 cazuri la mia de locuitori, în Târgu Jiu, au avut ocazia să revină în foișorul ce le-a devenit scenă și promit să bucure trecătorii cât îi va lăsa vremea. 

Gheorghe Enășteanu, Fanfara Armonia: O să cântăm până în toamnă târziu, cât o să permită vremea. Un cadou o să facem melomanilor și ascultătorilor noștri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Surpriză pentru turiștii care s-au plimbat prin cel mai mare parc din Târgu Jiu. Fanfara din oraş a susţinut un concert printre operele lui Constantin Brâncuși