Antena Meniu Search
x

Susținătorii lui Beke Attila au cerut eliberarea sa în stradă, la Târgu Secuiesc

Teroarea care urma să lovească România, de ziua naţională, fusese pregătită atent, încă de acum două luni.

Vezi și

 Teroarea care urma să lovească România, de ziua naţională, fusese pregătită atent, încă de acum două luni. Extremiştii stabiliseră cum va decurge atentatul de la parada de 1 decembrie de la Târgu Secuiesc, în cele mai mici detalii, spun procurorii. În limbajul lor codificat, bomba se numea "pizza". Iar ce s-ar fi întâmplat la Târgu Secuiesc le-ar fi deschis apetitul pentru explozii şi mai nimicitoare. Istvan Beke, cel considerat pionul principal, a fost deja arestat. O luna cel puţin va sta după gratii.

Un grup unit de gândul unei Românii dezbinate planifică o lovitură în inima Ţintului Secuiesc, ca şi cum ar planifica o degustare.

Ar fi fost un exerciţiu, ca să prindă gustul, înainte de un atac, cu adevărat criminal, spun procurorii. Liderul Istvan Beke e desemnat să pună planul în aplicare. E atât de dedicat cauzei celor 64 de comitate, încât îşi pune numărul 64 şi pe maşină. Primeşte indicaţii. Unde să monteze dispozitivul exploziv şi cum să-l detoneze de la distanţă.

Acasă la el, anchetatorii au găsit o cantitate impresionantă de materiale pirotehnice. 400 de bucăţi care puteau fi contopite într-o adevărată bombă artizanală şi detonată de la distanţă.

Pentru că a vrut să aducă teroarea şi moartea, Istva Beke a fost arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Susținătorii lui Beke Attila au cerut eliberarea sa în stradă, la Târgu Secuiesc