Antena Meniu Search
x

Din nou ne-a împotmolit zăpada! Sute de drumuri și căi ferate sunt blocate. Trenurile nu pot pleca din Gara de Nord (VIDEO)

Ninsoarea a ridicat bariere de netrecut şi în calea trenurilor! 99 au fost anulate, iar restul au întârzieri uriaşe, de peste 200 de minute. Practic, liniile ferate care traversează Bărăganul şi sudul Moldovei sunt îngropate sub nămeţi. La fel şi şoselele din sud-estul României. În total, 26 de drumuri sunt închise, inclusiv trei autostrăzi, A2, A3 şi A4. Probleme sunt şi în aeroport. De ore întregi, mii de călători aşteaptă în zadar să decoleze. Două zboruri au fost deja anulate.

Vezi și

Ninsoarea a ridicat bariere de netrecut şi în calea trenurilor! 99 au fost anulate, iar restul au întârzieri uriaşe, de peste 200 de minute. Practic, liniile ferate care traversează Bărăganul şi sudul Moldovei sunt îngropate sub nămeţi. La fel şi şoselele din sud-estul României. În total, 26 de drumuri sunt închise, inclusiv trei autostrăzi, A2, A3 şi A4.

Probleme sunt şi în aeroport. De ore întregi, mii de călători aşteaptă în zadar să decoleze. Două zboruri au fost deja anulate.

Gara de Nord e complet blocată. Sunt zeci de trenuri care nu pot ieşi din Capitală. Pe liniile ferate s-a depus un strat gros de zăpadă, iar gerul a îngheţat macazele. Pe peroane, sunt sute de călători care aşteaptă de ore întregi să plece la drum. Dar veştile nu sunt bune. 

99 de trenuri au fost deja anulate, iar 18 au întârzieri foarte mari, chiar şi de peste 200 de minute. Şi la sosiri sunt blocaje: trenul care trebuia să ajungă acum cinci ore din Vatra Dornei în Bucureşti este încă pe drum. 

Pe acelaşi subiect

Tot sud-estul ţării este practic paralizat de ninsoare, şi pe calea ferată, dar şi pe anumite tronsoane de drum. Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Constanţa, a fost închisă prima.

Traficul s-a blocat şi pe A3, între Bucureşti şi Ploieşti, dar şi pe A4, de la Ovidiu la Agigea. (poze deszăpezire) Zeci de utilaje încearcă în zadar să cureţe şoselele - e o misiune extrem de dificilă ,din cauza viscolului. 

25 de drumuri naţionale şi 103 drumuri judeţene din jumătate de ţară au fost complet închise. Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila sunt printre cele mai afectate judeţe. Practic, şoferii care au vrut să plece la drum în Dobrogea, în Bărăgan sau în sudul Moldovei, au fost opriţi de poliţiştii care au pus filtre la ieşirile din localităţi.

Pericolul e uriaş: ninsoarea abundentă şi viscolul puternic reduc vizibilitatea la 0. Iar oamenii riscă să rămână înzăpeziţi în câmp, ore întregi, până când echipajele de salvare pot ajunge la ei. 

Este o zi de coşmar şi în aeroporturi. De dimineaţă, între orele 6 şi 8 şi jumătate, niciun avion nu a putut decola de la Otopeni, din cauza zăpezii. Două zborzuri au fost anulate, unul spre Dortmund, altul dinspre Frankfurt.  

Restul curselor au avut întârzieri chiar şi de trei ore. Mii de călători sunt chiar şi acum blocaţi în terminale, fără să ştie când sau dacă vor mai ajunge la destinaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Din nou ne-a împotmolit zăpada! Sute de drumuri și căi ferate sunt blocate. Trenurile nu pot pleca din Gara de Nord (VIDEO)