Antena Meniu Search
x

Video Sute de maşini abandonate au fost ridicate deja de pe străzile Bucureştiului

Maşinile abandonate pe străzi în Sectorul 5 al Capitalei sunt ridicate rând pe rând. Şi e mult de muncă. Până acum, au fost identificate peste 330 de astfel de autoturisme care ocupă inutil domeniul public.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.11.2020, 14:57

Vezi și
  • Primăria Sectorului 5 a demarat eliberarea străzilor de mașinile abandonate
  • Peste 330 de autoturisme au fost identificate că ocupau spaţiul public inutil
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Primăria Sector 5 a demarat eliberarea străzilor de mașinile abandonate și cele cu proprietar neidentificat. Autoturismele ridicate și bunurile din interiorul acestuia vor fi inventariate, expertizate, ridicate, transportate în parcarea din Drumul Cooperativei nr. 75B, Sector 5.

Proprietarul sau deținătorul legal poate să revendice vehiculul în cel mult 30 de zile de la data anunțului public, iar acesta se va elibera pe bază de proces-verbal de predare-primire, după achitarea integrală a taxelor/ tarifelor și cheltuielilor efectuate cu ocazia ridicării, transportării și depozitării.

În situația în care vehiculul nu este revendicat de către proprietar sau deținătorul legal în termen de 30 de zile de la data anunțului, acesta va fi trecut în proprietatea privată a Municipiului București, prin dispoziție a Primarului Sectorului 5.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Sute de maşini abandonate au fost ridicate deja de pe străzile Bucureştiului