Antena Meniu Search
x

Sute de oameni la înmormântarea Mihaelei, asistenta bătută de soţ până la moarte. "Dreptate!", striga lumea (video)

Sute de oameni au venit la înmormântarea Mihaelei, asistenta bătută de soţ până la moarte, la Vaslui. "Dreptate!", striga lumea care îl acuză pe bărbatul femeii că a lovit-o până a băgat-o în comă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.01.2020, 13:34

Mihaela Enache avea 42 de ani
Sute de oameni la înmormântarea Mihaelei, asistenta bătută de soţ până la moarte. "Dreptate!", striga lumea (video) - Captură video

Sute de oameni au venit la înmormântarea Mihaelei, asistenta bătută de soţ până la moarte, la Vaslui. "Dreptate!", striga lumea care îl acuză pe bărbatul femeii că a lovit-o până a băgat-o în comă.

Curtea Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel a fost neîncăpătoare pentru sutele de persoane care au venit să o conducă pe ultimul drum pe Mihaela Enache, asistenta medicală de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, care a murit în ultima zi din 2019, după trei săptămâni de comă de gradul IV. 

Slujba de înmormântare, oficiată de doi preoți, a început la ora 11:00, iar la aceasta au asistat, pe lângă familie, zeci de colegi de serviciu ai asistentei, dar și vecini și persoane care au aflat din presă despre suferința ei. Cu toții, unii mai curajoși, alții mai puțin vocali, au cerut ca asistentei medicale să i se facă dreptate, iar cei care se fac vinovați de moartea ei să fie trași la răspundere, scrie Vremea Nouă.

După cuvântarea de final a preotului, familia a dat de pomană pachete celor cunoscuți, apoi cortegiul funerar s-a îndreptat spre Cimitirul Eternitatea, unde Mihaela Enache își va dormi somnul de veci. În momentul când mulțimea a ieșit pe poarta bisericii, mai multe persoane au strigat “dreptate”, cu referire clară la soțul femeii. 

Pe acelaşi subiect

Acesta este bănuit că ar fi bătut-o în repetate rânduri, inclusiv cu obiecte contondente, până a băgat-o în comă. În acest caz există și suspiciuni de otrăvire, însă cauza morții va fi stabilită rezultatul autopsiei. Primele concluzii arată că femeia avea două hematoame, unul în spatele rinichiului stâng şi altul în zona capului. Raportul final va fi trimis la IPJ Vaslui dupî sosirea rezultatelor de la examenul de histopatologie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 42 de ani, asistenta Mihaela Enache a fost internată la Spitalul C. I. Parhon din Iaşi la începutul lunii decembrie, după ce a fost lovită crunt de soţul, poliţist psiholog. Femeia era în stare gravă încă de când a fost transferată de la Vaslui, prognosticul medicilor fiind unul rezervat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Sute de oameni la înmormântarea Mihaelei, asistenta bătută de soţ până la moarte. "Dreptate!", striga lumea (video)