Antena Meniu Search
x

Sute de şomeri din Gorj își pot găsi acum un loc de muncă la care nici nu sperau!

O firmă din Râmnicu Vâlcea a început deja o investiţie în zonă, cu nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

Vezi și

O firmă din Râmnicu Vâlcea a început deja o investiţie în zonă, cu nu mai puţin de 20 de milioane de euro. O fabrică de pui va fi deschisă acolo la începutul anului viitor. Şi vrea să-şi atragă angajaţii. Firma va avea chiar şi un after school pentru copiii celor care vor lucra aici.

Chiar dacă este doar o hală goală, în câteva luni locul acesta va fi plin de păsări. Un investitor român s-a gândit la asta.

Tiberiu Berbece, investitor: "Vrem să dăm drumul la producţie cel târziu în luna martie a anului viitor. Vom crea 600 de locuri de muncă în mun Târgu Jiu şi în comunele limitrofe. Vom deveni, sperăm, numărul 3 ca producţie de carne de pasăre din România."

Pentru asta, vor fi construite nu mai puţin de 46 de hale. O investiţie care se ridică la 20 de milioane de euro. Şi care vine ca o gură de oxigen pentru şomerii din judeţ. 

Oameni care, de acum înainte, vor avea un loc de muncă. Iar pe lângă asta, muncitorii care au copii vor avea parte şi de câteva facilităţi. Fabrica va avea şi un after school unde cei mici vor mânca gratuit, îşi vor face temele, vor dormi și chiar vor fi duși acasă după terminarea orelor de program.

Tiberiu Berbece, investitor: "Încercăm celor care au aptitudini să le încurajăm şi să-i ajutăm în dezvoltarea profesională ulterioară."

Startul deja s-a dat la angajări, iar momentan vor fi ocupate funcţiile cele mai importante, pentru care muncitorii au parte şi de un training. În următoarele luni toate posturile urmează să fie puse la dispoziţia celor care îşi doresc un loc de muncă. Mai ales că, spun investitorii, şi salariile vor fi motivante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sute de şomeri din Gorj își pot găsi acum un loc de muncă la care nici nu sperau!